For her

Julklappstips. For her får vi nog ändå säga…

PJ från Olivia von Halle. Resten från Maria Nilsdotter. Allt equally fint. Chunky Chain i kombo med pärlhänget kanske ändå vassast…?

MINI A TURE

Vi har ett par overaller kvar i butiken. En burgundy i stl 2y, en svart stl 2y och en grön i stl 4y. Det är de finaste overallerna som finns. Pälsen är från ett djur som skjuts av pga överpopulation så den kan man liksom motivera. Det kan man. Den är också väldigt fin. Pälsen alltså. Och overallen såklart men det har jag redan skrivit. Hej.

 

Mira-kräkis 1-0

Vinterkräkis slog hårt. Eller egentligen inte superhårt men har man en kräkfobiker i huset blir all form av kräkis förlamande. Började med att Tod kräktes i luciatåget i fredags. Bara så liksom. Bonnie, som har kräkfobi, flyttade in hos en kompis för att fly kräket. På lördagen var det Lolas tur. Bonnie bodde kvar hos sin kompis. I söndags fick jag flytta in i mina föräldrars lägenhet tillsammans med Bonnie. För att fly kräket.

Idag är jag, Bonnie och Lola hemma. Lola för att hon måste vara hemma 48h. Bonnie för att… hon eventuellt kanske någongång kan bli sjuk. Japp. Jag går omkring och stoppar i mig mat för att vara beredd när den slår till. Bygger reserver. Känner lite att jag lurar kräkis. Mira – kräkis 1 – 0 osv.

Den här kräkfobin som min äldsta har skojar man inte bort. Ska börja med KBT i januari. LÄNGTAR.

 

Elit Solvik

Ok varning för träningsskryt. Men jag har ändå varit på gymmet två mornar i rad. Kl 06.00. Svintidigt. Och det känns som jag har kommit tillbaka till löpningen – vilket är lyckligt. Jag älskar att springa. Men är en periodare av rang när det kommer till träning. Nu är målet att inte gå all in och tappa det igen. Lagom all in. Elit är för övrigt inte ett otrevligt ställe att hänga på.

Before…

Ni får ingen ”and after”. Det förstår ni ju.

LISA YANG

Jag älskar kashmir. Äh. Alla älskar kashmir. What’s not to ochsåvidare. Har väl inte egentligen tänkt att vi ska ha kashmir i butikis men så trillade jag in på Lisa Yangs showroom och det ena ledde till det andra… Jag älskar det såklart. Speciellt polotröjan och torgvantarna. Men också mössorna.

Torgvantar. Fel färg dock. De vi har är mörkblå med små prickar i lika färger. Så sjukt fina. Låter konstigt men magiska.

Ella sweater. Finns i grått och rött. Magisk.

No excuse

Så dålig. Det är som att man kommer ur det. Bloggandet. Nu kommer jag komma i det igen. Lovar. Ok, sen sist då… Mycket på helgerna nu. Den här var helt bananas. Har liksom lovat att vi max ska ha en grej per helg. Men det blir aldrig så. Lite pga av min svåra FOMO. Men också för att allt är lite för trevligt. Nästa helg är lika smackad – men sen. Sen ska jag leva som jag lär. Eller nåt.

Fredag: Svinhärlig middag hos Anton & Julia.

Lördag: Kaffe innan svampplockning (minus svamp).

Sitter och jobbar av lite inför imorn. Black week denna vecka. Vi maxar med 30% på alla barnkläder hela veckan. På fredag kommer det något extra såklart. Kod ”BLACKWEEK”.

Tennis

Jag är en sån periodare när det kommer till träning. Tränar jag så gör jag det 5 ggr i veckan och sen tar det stopp i ett år då jag inte tränar alls. Just nu tränar jag ingenting. Kommer liksom inte till gymmet. Men så testade jag och Julia att spela tennis med tränare idag och det var typ det roligaste på länge. Känner mig glad liksom. Har inte varit asarg tidigare, men gladare. Nu ska jag googla tenniskjolar. SAYONARA.

Ok fun is over…

…eller det är det ju inte. Jag älskar min lilla butik. Men det har varit urhärligt med lite ledighet. Hängt på stan, ätit lunch på Brillo osv osv. Den här veckan borde det trilla in massor med nyheter – kul. Spånar också på att ha ett härligt glöggmingel. Glöggmingel. Fult ord.

Today

Sitter på Gateau och skriver lite texter. Jag kan inte sitta hemma. För mycket annat. Höstlovet hånar mig. Alla är lediga, barnen är hemma, men jag har så vansinnigt mycket att göra att jag vaknar 03:00 varje natt. Hinner inget. På det ska Bonnie, Nelly och Nils ha Halloweenfest ikväll vilket innebär en hel dag av rodd och fix. GUUUD vad klagit det blev.

PS. Jag ljög om barnen. Det är faktiskt bara ett hemma.